ΔΩΡΕΑΝ ANTIKATABΟΛΗ για αγορές άνω των 35€ & ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 50€!

Επιστροφές Προϊόντων

  1. Αρχική
  2. O Λογαριασμός μου
  3. Επιστροφές Προϊόντων

Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π).


Θέλουμε κάθε παραγγελία σας από το Lazuzu να σας κάνει χαρούμενους. Αν παρόλα αυτά θέλετε να επιστρέψετε κάποιο είδος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την αγορά και σας προσφέρουμε 100% επιστροφή χρημάτων.

Όλα τα προϊόντα περνούν από προσεκτικό ποιοτικό έλεγχο πριν σταλούν. Αν ωστόσο παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, εγγυόμαστε την αντικατάσταση του. Εσείς θα πρέπει απλά να μας το επικοινωνήσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή του.

Για να κάνετε μια επιστροφή, επισκεφθείτε τη σελίδα επιστροφών μας και ακολουθείστε τα απλά βήματα που θα βρείτε.

Τα κόστη αποστολής δεν επιστρέφονται. Τα κόστη αποστολής σε περίπτωση επιστροφής βαραίνουν τον καταναλωτή (εξαίρεση αποτελούν τα ελαττωματικά προϊόντα στα οποία αναλαμβάνουμε όλο το κόστος επιστροφής).

Συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε είδη που έχουν φορεθεί ή χρησιμοποιηθεί και δεν είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Πληροφορίες Παραγγελίας


Πληροφορίες Προϊόντος

Captcha

Συναινώ στην επεξεργασία (συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, καταγραφή, διάρθρωση, προσαρμογή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, αποθήκευση, επεξεργασία, διατήρηση, συσχέτιση ή συνδυασμός, συμπλήρωση, αλλαγή, διόρθωση, διαγραφή) των προσωπικών μου δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 679/2016/ΕΕ, τα οποία σας παραχωρώ ανωτέρω προς επεξεργασία και χρήση στην έκταση και για το σκοπό που αναφέρω με το αίτημά μου και με στόχο την εξυπηρέτησή μου. Επίσης, έχω λάβει γνώση ότι οι πληροφορίες μου και τα προσωπικά δεδομένα μου που παρέχω μέσω αυτού του ιστότοπου συλλέγονται και υποβάλλονται σε επεξεργασία για το σκοπό της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναινώ ανεπιφύλακτα να τηρείται αρχείο της αλληλογραφίας μας και των προσωπικών δεδομένων μου στην εταιρεία σας έχοντας λάβει γνώση της Πολιτικής Απορρήτου της εταιρείας σας.